Är du en fotograf?

Som en konstnär använder sin pensel eller en musiker använder sina instrument använder vi våra kameror och om en del håller med eller inte. . . Vi är alla konstnärer. Fotografering är en form av konst, en ständigt växande sådan. Vi har alla tillgång till kameror i dessa dagar. Titta på varenda telefon och du hittar en kamera på den. Betyder det att den personen vet hur man använder just den kameran? är det vad som gör dem till en prisbelönt fotograf? betyder det att de är en ”fotograf?”

Jag hör en massa människor som kallar sig fotografer så vad gör en person till en fotograf? Är det för att de har en kamera och kan ta ett kort?
Att bli en fotograf tar tid. Det kräver övning, kunskap, kreativitet och det är mycket mer än att bara se och knäppa.

Okej, en av de saker jag nämnde var att vara kreativ. När jag är ute skannar jag ständigt vad jag ser och plockar ut vad som skulle kunna göra en bra bild eller inte. Om jag har min kamera på mig kommer jag att stanna och ta den. Summan av kardemumman är jag alltid söker upp en bild.

Bra tips: Lär dig att se former, mönster och färger.