Fotoentusiast!

Mer och mer så har fotografering blivit allt mer explosiv, sen digitalkameran kom och alla dessa underbara redigeringsprogram som man kan göra tusentals olika variationer av ett foto…visst är det helt underbart vad tekniken går framåt. Speciellt för nybörjare så är detta en guldgruva, vilka fina bilder det kan bli, har sätt här vilka proffsbilder, sen för dom riktiga proffsen så måste all denna nya teknik underlätta enormt samt skapa riktiga mästerverk. Oavsätt vad man är så är vi alla intresserade och viljan att göra det bästa av ett foto.

Visst är det kul att experimentera med sitt foto så man blir riktigt nöjd, eller så behöver man inte alls, det blev så bra ändå, oavsett så spelar det ingen roll, det är ju vad du tycker är bäst för din bild, sen kan det va kul att höra från betraktarens ögon.

Internet, vilket ställe…helt suveränt, nu kan man också stoltsera lite och visa sina alster och få beröm/kritik, tips och råd från andras synvinkel, det är ju bra för då lär man sig mer och mer och bättre blir man.

Dom som inte har råd med dessa dyra foto redigeringsprogram, finns det nått bra gratis program man kan ladda ner? Själv så har jag en äldre variant av photoshop, men har hört att det finns många bra som är gratis…
Sen dom som har dessa dyrare verktyg så ska det finnas massa gratis plugins och effekter som är kompatibla med bland annat photoshop, någon som vet om sådana sidor?

Som sagt vilka möjligheter man har och vilket nöje.